Online Piactér – Dombóvár és környéke kézműves termelői

Kedves Olvasóink!

Örömmel jelentjük be, hogy régi tervünk vált valóra az online piactér megnyitásával. Ezzel nemcsak a helyi termelők munkáját támogatjuk, hanem tiszta, ellenőrzött táplálék kerül az asztalunkra.

Feltett szándékunk, hogy csak jó minőségű és átlátható forrásból származó élelmiszereket kínáljunk a vásárlóknak. A kezdeményezés egyúttal piacot igyekszik teremteni a minőségi élelmiszereket előállító dombóvári és környékbéli őstermelőknek és a családi vállalkozásoknak. A piacon feldolgozott és feldolgozatlan termékek széles skálája kerül terítékre: sonkák, kolbászok, házi sajtok, lekvárok, szörpök, sőt házi készítésű kozmetikumok mellett természetesen idénygyümölcsök és zöldségek is bekerülnek a kínálatba.
Az élelmiszer termelő és feldolgozó gazdák mellett helyet biztosítunk az egyéb kézművesek is.

Várjuk tehát Dombóvárról és a környékről azon kistermelők, kézművesek jelentkezését, akik örömmel fogadják ezt az új értékesítési csatornát, ahol bemutathatják tevékenységüket, termékeiket és beszámolhatnak friss híreikről.
Jelentkezés:
hirek@domboportal.hu
30/2488 328

Rajzolt, festett képeslapok Dombóvárról

A rajzolá2012-09-24 14.48.30s iránti szerelem gyerekkorom óta kísér. Szívesen rajzolok élő modell után, vagy vagy fényképről. Megrajzoltam városunk nevezetességeit, melyekből postán feladható képeslapok készülnek.

Ha tipikusan dombóvári ajándéktárggyal szeretné meglepni szeretteit, kérem tekintse meg a rajzaimat. Vonalrajzos portré készítést is vállalok. A képre kattintva megtekintheti a kínálatomat.

Gyöngyékszerek reneszánsza

IMG_4243

Újra divat a gyöngyékszer és a népi motívumok beillesztése a mai viseletekbe. Ajánlom menyasszonyoknak, alkalmi ruhákhoz és a nyáresték kiegészítőjeként.

Egyedi kérések, elképzelések kivitelezését is vállalom, de választhat a számtalan elkészült ékszerből is.

A képre kattintva, az oldalamon megtekintheti a kínálatomat.

 

Házi készítésű lekvárok, szörpök

IMG_4220

A pulai hegy, napérlelte, válogatott gyümölcseiből, tartósítószer és egyéb kemikáliáktól mentes különlegességek. Dombóváron ingyenes kiszállítással. Ha nem ízlik, visszafizetjük az árát!

További információért kattintson a képre!

 

 

 

 

online piac

 

Bátran szólj hozzá!

Hozzászólás